به گزارش خبرگزاری ریتم، محمد محمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، اعلام کرد که جشنواره فرهنگی و هنری منطقهای کاسپین با حضور گروهها و هنرمندان کشورهای حاشیه دریای خزر، به میزبانی مازندران برگزار خواهد شد.
برگزاری گسترده جشنواره موسیقی فجر در مازندران
محمدی در مراسم اختتامیه جشنواره موسیقی فجر مازندران که شامگاه سهشنبه ۲۹ بهمن در تالار فرهنگ و هنر ساری برگزار شد، اظهار داشت:
در روزهای اخیر، مازندران میزبان ۳۲ گروه موسیقی در ۶ شهرستان استان بود و در مجموع ۴۲ اجرا در ۱۰ سالن مختلف برگزار شد که بیش از ۲۰ هزار نفر را به عنوان مخاطب جشنواره موسیقی فجر جذب کرد.
وی با اشاره به روند رویدادهای فرهنگی در استان افزود:
پس از هشت شب میزبانی از جشنواره فیلم فجر در ساری، بلافاصله جشنواره موسیقی فجر در استان آغاز شد. در این مسیر، هنرمندان، انجمن موسیقی مازندران، همکاران در اداره کل فرهنگ و ارشاد، استانداری مازندران و دیگر عوامل فرهنگی همکاری گستردهای داشتند. اما این تنها آغاز راه است و اهداف بزرگتری پیش رو داریم.
برنامههای آینده فرهنگی در مازندران
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تأکید کرد:
مازندران بیش از اینها سزاوار رویدادهای فرهنگی و هنری بزرگ است. ما باور داریم که در استانی با چنین پیشینهای در فرهنگ و هنر، باید هر شب برنامههایی در رشتههای مختلف هنری برگزار شود.
وی افزود:
در گام بعدی، قرار است میزبان جشنواره فرهنگی و هنری منطقهای کاسپین باشیم. همچنین در حوزه موسیقی نواحی، در حال طراحی جشنواره موسیقی اقوام هستیم تا موسیقی فاخر نواحی مختلف کشور را در مازندران اجرا کنیم. البته تلاش میکنیم از جشنوارهزدگی پرهیز کرده و با برنامهریزی اصولی، مازندران را به جایگاه شایسته خود در فرهنگ و هنر ایران برسانیم.
پایان جشنواره موسیقی فجر مازندران با استقبال گسترده
جشنواره موسیقی فجر مازندران که از ۲۳ بهمن با اجرای ۲ کنسرت موسیقی بیکلام در ساری آغاز شده بود، شامگاه ۲۹ بهمن با کنسرت بابک جهانبخش در سینما سپهر ساری به پایان رسید.
در این دوره، ۳۱ گروه هنری شامل ۴ گروه سرود و ۲۷ گروه موسیقی، طی ۴۲ اجرا در ۱۰ سالن مختلف استان به روی صحنه رفتند.
۶ شهرستان از جمله ساری، آمل، چالوس، بهشهر، تنکابن و سوادکوه میزبان این جشنواره بودند که این گستره، آن را به یکی از بزرگترین دورههای برگزاری جشنواره موسیقی فجر در استان تبدیل کرد.
با فراهم شدن ظرفیت تماشای کنسرتها برای ۲۳ هزار نفر، در نهایت بیش از ۲۰ هزار نفر در ۶ شهرستان مازندران مخاطب اجراهای جشنواره بودند.
برگزاری جشنواره با همکاری نهادهای هنری
چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از ۲۳ تا ۲۹ بهمنماه ۱۴۰۳ در تهران و سایر استانها برگزار شد.